woensdag 30 oktober 2013

Stromae wil plaat met The Opposites

Paul van Haver, beter bekend als Stromae, scoort momenteel een hit met 'Papaoutai'. De Belgische ster ziet een duet met 'The Opposites' wel zitten.
  
Onder meer de New York Times en The Guardian schreven onlangs lovende artikelen over Stromae.
De 28-jarige artiest was maandagochtend op bezoek bij Giel en liet weten dat hij een groot fan is van The Opposites.  ‘Eén plaat zou al geweldig zijn’, klonk de open sollicitatie. ‘Ik ben een grote fan.’
Want voor Stromae is het duidelijk dat The Opposites een brug slaan tussen hiphop en dansmuziek. ‘Dat is niet alleen jullie cultuur, maar ook de onze. We zijn buren!’

Populair
‘De favoriete muze van de ellende van de Europese jeugd.’ Zo wordt Paul dit weekend in The Guardian omschreven. Volgens de Britse krant vertolkt Stromae dezelfde somberheid als Morrissey (de voormalige zanger van The Smiths, red.) , en is hij de vertolker van de ‘existentiële crisis van een verloren generatie’.
Stromae scoorde in 2009 zijn eerste hit met 'Alors On Danse'. Daarnaast sleepte hij vorige week de prijs voor ‘Best Belgian Act’ in de wacht voor de EMA’s die op 10 november zal plaatsvinden in de Amsterdamse Ziggo Dome. 

Dikgedrukt: Telegraaf.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten