vrijdag 30 augustus 2013

Teen Beach Movie

Hallo allemaal,

De blog is voor een dag in Teen Beach Movie Speacial. Omdat vandaag om 18:30 t/m 20:10. Wij gaan hem kijken en jullie? Hier de trailer en informative over de film.


 
 
Informatie:
 
Teen Beach Movie is een Disney Channel Original Movie die 19 juli 2013 in première op Disney Channel , met in de hoofdrol Ross Lynch en Maia Mitchell . The movie was filmed in Puerto Rico.  The story centers around the main characters being swept into a beach musical film set in 1962 . De film werd gefilmd in Puerto Rico. Het verhaal draait om de hoofdpersonen worden geveegd in eenstrand muzikale film in 1962 . The first promo aired on February 15, 2013 during an extended episode of Jessie , with a full trailer airing March 15, 2013 after The Wizards Return: Alex vs. Alex . De eerste promo uitgezonden op 15 februari 2013 tijdens een lange episode van Jessie , met een volle trailer luchten 15 maart 2013 na The Wizards Return: Alex vs Alex
 
Cast:
Als je meer informative over een castlid wil klik op de blauwe naam.

 
  • Ross Lynch als Brady
  • Maia Mitchell as McKenzie
  • Grace Phipps as Lela
  • Garrett Clayton as Tanner
  • John DeLuca as Butchy
  • Chrissie Fit as Cheechee
  • Suzanne Cryer as Aunt Antoinette
  • Barry Bostwick as Big Poppa
  • Kevin Chamberlin as Dr. Fusion
  • Steve Valentine as Les Camembert
  • Jordan Fisher as Seacat Jordan Fisher als Seacat
  • Kent Boyd as Rascal
  • Mollee Gray as Giggles
  • William Loftis as Lugnut
  • Jessica Lee Keller as Struts


  • Foto's:
     

     














     


     

     

     


     




     
     

     Tracklist:
     
     
     
     Hier een paar liedje:
     
    Dit was de Teen Beach Movie Special.
    Laat in de reactive achter hoe je het vond?
     Deze week komt er een beoordeling over de film.
     
    Bye!!!
     
     

    woensdag 28 augustus 2013

    Katy Perry Prism

    Prism is de aankomende vierde studio-album van de Amerikaanse singer-songwriter Katy Perry . The album is scheduled to be released on October 22, 2013, by Capitol Records , as the follow up to her third album, Teenage Dream (2010). Het album is gepland op 22 oktober 2013 te worden uitgebracht door Capitol Records , zoals de follow-up van haar derde album, Teenage Dream (2010). The album is preceded by the release of its lead single, " Roar ", which made its radio debut on August 10, 2013 and was released onto iTunes and Amazon on August 12, 2013. Het album wordt voorafgegaan door de release van zijn eerste single, " Roar ", die zijn radio debuut maakte op 10 augustus 2013 en werd uitgebracht op iTunes en Amazon op 12 augustus 2013. A promotional single, "Dark Horse" will be released on September 17, 2013. Een promotionele single, "Dark Horse" zal worden uitgebracht op 17 september 2013.

    De tracklist is nog niet openbaar gemaakt , maar als het duidelijk is lees je het natuurlijk hier.



    Have Fun!

    maandag 26 augustus 2013

    Happy Birthday Teske

    Teske De Schepper of terwijl de gene achter Teskuh.nl . Ze is vandaag jarig dus wij hebben een special filmpje gemaakt voor haar verjaardag. Maar hij wilt niet laden dus de link dan maar:

    https://www.youtube.com/watch?v=JtQbdmbi-PA

    Veel Kijk Plezier

     
     
     

    zondag 25 augustus 2013

    New Background

    Zo als je al kom zien we hebben een nieuwe achtergrond. We weten niet of we deze lang houden, dus het kan dat we over een poosje weer een nieuwe achtergrond hebben. En er komt nog een stelling over wat voorn achtergrond er de volgende keer zouden kunnen doen.

    Bye!
     
    Have Fun On The Blog!

    woensdag 21 augustus 2013

    Favo Blogs


    Dit artikel gaat over onze favo blogs en je mag in de comments je eigen blog spammen.
    Dus lees snel verder.....

    vrijdag 16 augustus 2013

    UPDATE

    Jullie hebben een tijdje niks van ons gehoort sorry daarvoor.
    Maar we zijn achter de schremen heel druk bezig en waarschijnlijk komt er ook een youtube-kanaal.
    Later deze maand krijgen jullie van ons heel veel filmpjes dus we maken het ook weer goed.

    donderdag 8 augustus 2013

    Summerbook Part 17

    Ik ben geen keukenprinses, laat dat duidelijk zijn. Als ik iets maak of bak wil ik vooral dat het simpel en snel is. Mij lijkt het heerlijk als je zo van koken houdt dat je uren in de keuken kan staan, maar ik heb het geduld er niet voor. Je begrijpt dus dat wanneer ik iets tegen kom wat me lekker en leuk lijkt en datgene ook nog eens verschrikkelijk simpel blijkt te zijn ik het heel graag ook wil proberen. Dit keer was dat candy bark!



    Dit is wat ik gebruikte. De dingen die je zeker weten nodig hebt zijn chocola (naar keuze), een schaal of bakplaat met bakpapier, een pannetje, een glazen schaaltje en een vriezer. De rest van de ingrediënten zijn aan jou. De bedoeling is dat je gaat nadenken over wat lekker zou zijn in combinatie met chocolade.
    Ik koos biscuits, fudge, dummies, speculaas, rozijnen en nerds. Als je van noten houdt kan je natuurlijk losgaan met amandelen, hazelnoten, pinda’s en nog veel meer. Bij de bakafdeling in supermarkten heb je vaak kleine bakjes staan met ongezouten nootjes en pitten. Je kan het ook iets fruitiger maken door er vers fruit aan toe te voegen. Hiermee zorg je er wel voor dat de stukken chocola wat minder lang houdbaar blijven, maar vers fruit in combinatie met chocola is natuurlijk wel erg lekker. Andere suggesties: marshmallows, gedroogde banaan, pretzels, tumtums of oreo’s. Nogmaals: de keuze is aan jou. Kies wat je lekker vindt.
    Je begint met het smelten van de chocola en wanneer je geen speciale smeltchocola hebt, kan je dat het beste ‘au bain marie’ doen. Oftewel: je zet een pannetje met water op het vuur, brengt die aan de kook en zet een glazen schaaltje op de pan. Hier doe je de chocola in en al roerend smelt je de chocola. Door de hitte van het kokende water eronder wordt de chocola goed warm, maar verbrandt hij niet. Dit kan wel snel gebeuren wanneer je het rechtstreeks in de pan of magnetron smelt. Zet wanneer het water kookt het vuur laag en wacht totdat je een glad mengsel hebt.
    Wachten…
    Voila!
    Nu giet je de chocola op de bakplaat. Ik gebruikte de helft van de plaat, omdat ik ook nog met melkchocolade aan de slag wilde. Giet ongeveer driekwart van het mengsel op de plaat, de laatste kwart kan je erna nog gebruiken om eroverheen te gieten.
    Nu is het tijd dat je gaat versieren! Ik gebruikte vrij veel dingen door elkaar, omdat ik veel smaken bij elkaar wilde proeven, maar je kunt natuurlijk ook slechts 1 of 2 ingrediënten gebruiken. Duw de snoepjes goed in de chocola, zodat ze straks blijven plakken.
    Ik gebruikte de chocola die ik over had om over het stuk heen te gieten. Hierdoor blijven je snoepjes nog iets beter zitten en is het een beetje een verrassing wat voor stuk je hebt. Je kan er ook voor kiezen om er geen chocola over te gieten, maar ik vond het er wel leuk uit zien.
    Hierna heb ik dit proces herhaalt, maar dan met melkchocolade.
    Ziet dit er niet uit om van te smullen? Nadat je helemaal klaar bent en je stuk chocola naar je zin is, is het tijd om hem in de koelkast of vriezer te zetten. Voor het gemak heb ik het in de vriezer gezet, zodat het snel klaar was. Na ongeveer een uurtje in de vriezer is je chocola perfect gestold en kan je je tanden erin zetten. In de koelkast gaat het proces ietsje langzamer.
    Na een uurtje in de vriezer ziet mijn candy bark er zo uit. Het leukste was geweest als ik de melkchocolade kant ook nog met het witte chocolademengsel had kunnen versieren, maar daar had ik eerder niet aan gedacht.
    Je kunt nu je candy bark in stukjes gaan snijden. Ik heb het gebroken met mijn handen, omdat ik dan een wat minder ‘netjes’ effect kreeg en het eigenlijk ook wel heel simpel ging.
    C’est ça! Je candy bark is klaar om opgegeten te worden. Met deze lading kan je wel een paar dagen doen, denk ik. Als je minder chocola gebruikt (ik had nu twee repen wit en twee repen melk) dan heb je natuurlijk een kleinere hoeveelheid. Het ziet er in ieder geval heel leuk uit en het maken is zo simpel als wat. Bewaar het in de koelkast, want met dit warme weer gaan ze buiten de koelkast gegarandeerd smelten.
     

    woensdag 7 augustus 2013

    Mickey and Minnie

    Summerbook part 16

    Vandaag hebben we voor jullie weer een nieuw artikeltje.
    Dit artikel gaat over lookbook , dat is een site waar mensen uit allemaal verschillende landen hun kledingstijl laten zien.
    vandaag hebben we er voor jullie er een paar uitgezocht en geven we onze mening erover.


    Als eerste:
     
     
    Dit is een prima eerste school dag look.
    Ik vind het een leuke combinatie.
    Het leukste item vind ik de rugtas en de converse (all stars)
     
     
    Outfit twee:
     
     
     
    Ik vind deze outfit heel erg cool en de schoenen zijn wel een beetje over de top maarja soms is dat wel leuk.
    ik vind het tuinpakje (of hoe je het ok noemt) heel leuk.
    En het leukste item vind ik het tuinpakje.
     
    Outfit drie:
     
     
    Ik vind dit een hele leuke outfit alles klopt.
    Ik zou er zelf ook in gaan lopen.
    Het leukst item vind ik de mutsjes.
     
    Outfit vijf:
     
     
    Dit is meer een winter outfit maar ik wou hem toch graag bij zetten want hij is gewoon super leuk.
    Er is een leukere grote sjaal en super leuke laarsjes.
    Leukste item: de laarsjes en de sjaal
     
    We hopen dat jullie dit een leuk artikel vonden en zet dat dan vooral even in de comments.
    tot de volgende keer!
     
     
    

    dinsdag 6 augustus 2013

    Summerbook part 15

    Voor de taart heb je het volgende nodig:
    - Een 26 cm springvorm
    - Een rol digestive koekjes
    - 100 gram ongezouten boter
    - 500 ml ongeklopte slagroom
    - Twee bakjes Mon Chou Zacht & Luchtig
    - 200 gram suiker
    - 1,5 rol normale Oreo’s
    - 1 pak Oreo’s met witte of bruine chocolade
    Verder heb je meerdere kommen, bakpapier en een mixer of garde nodig. Het recept is ontzettend simpel en het is eigenlijk gewoon een variatie op de ‘normale’ monchoutaart.

    Je begint met het fijnstampen van de digestive koekjes. Dit kan je doen met een keukenmachine, maar ik vind het leuk om erop los te rammen en deed het met een lepel. Ik deed de rol koekjes in een grote plastic zak en drukte ze met de lepel plat. Later had ik iets zwaarder geschut nodig en gebruikte ik een gevulde voorraadpot.

    Je mengsel moet eigenlijk nog iets fijner worden dan dit. Je moet ervoor zorgen dat het fijne kruimels zijn, dan heb je de minste kans dat je bodem uit elkaar valt wanneer je de taart gaat snijden.

    Vervolgens smelt je de 100 gram ongezouten boter in de pan of in de magnetron. Wanneer dit volledig gesmolten is roer je het koekmengsel erdoorheen. Het moet niet zacht zijn, maar wel aan elkaar plakken door de boter.

    Nadat je de springvorm hebt bekleed met bakpapier doe je het koekmengsel erin. Je drukt het goed aan met een lepel of ander voorwerp en zorgt dat het een egale laag wordt. Nu zet je deze springvorm even in de koelkast, zodat het wat steviger wordt.


    Hierna ga je de slagroom stijf kloppen. Ik begon heel optimistisch met een garde (want dat kon ik wel, dacht ik), maar eindigde toch met een mixer. Bij het stijfkloppen van de slagroom moet je opletten dat je het niet té stijf maakt. Het moet gewoon aanvoelen en eruit zien als kant en klare slagroom. Wanneer je het te stijf of te hard maakt, dan kan je niet meer terug.

    Dit is hoe het eruit zou moeten zien. Luchtig, maar wel compact.

    Hierna voeg je in een andere kom de monchou en de suiker samen. Dit roer je door elkaar met een garde of lepel, totdat je een glad mengsel hebt.

    Zo zag mijn yummy mengsel eruit. Hierna roer je ook de slagroom erdoorheen. Dit mix je even goed samen, maar niet te lang, want dan wordt het weer te stijf.

    Ik besloot met de keukenmachine de oreo’s tot moes te malen. Dit kan je echter ook weer gewoon prima op de manier doen die ik aan het begin van het artikel liet zien, maar ik word tijdens het koken/bakken altijd een beetje lui. Ik heb ervoor gekozen om een deel heel fijn te malen en een ander deel wat grover te laten.

    Dit roer je dan ook weer vanzelfsprekend door het monchou-slagroom mengsel heen. Dit kan weer gewoon met een garde of lepel, want het wordt erg snel opgenomen.

    Yum!

    Je giet het complete mengsel in de springvorm, over het koekmengsel heen en strijkt het glad.

    Nu ga je de met chocola bedekte oreo’s in stukjes breken of snijden en die druk je in het mengsel. Hoe je dit doet is aan jou. Ik ben persoonlijk niet zo netjes als het gaat om decoreren.


    Ik heb alle stukjes gezellig door elkaar gelegd. Ziet dat er niet leuk uit? Nu zet je de taart weer in de koelkast, want hij heeft nog wel een paar uur nodig om goed op te stijven. Wanneer dat is gebeurd, dan is je taart helemaal klaar.

    En dan is ‘ie klaar! Snij hem in puntjes en geniet! Sta met dit warme weer alleen niet te lang in de keuken, want ik wil niet dat jullie door mij bezwijken door de warmte. Je kan ‘t ook op mijn manier doen en hem in de nacht gaan maken. Ik begon namelijk om een uur of 1.

    Bron:www.teskuh.nl