donderdag 14 november 2013

Justin Bieber schopt tegen Argentijnse vlag

Justin Bieber heeft zich in Argentinië de woede van zijn fans op de hals gehaald. Tijdens een concert in Buenos Aires zaterdag schopte het tieneridool tegen de nationale vlag.

Op beelden die zijn opgedoken is te zien hoe enthousiaste fans een aantal Argentijnse vlaggen het podium opgooien. Bieber was hier blijkbaar niet van gediend en hij neemt uitgebreid de tijd om de vlaggen met zijn voet aan de kant te vegen. Ook gebruikt hij zijn microfoonstandaard om de doeken het podium af te harken.

Veel fans waren behoorlijk beledigd, schrijft Rolling Stone, dat ook een filmpje van het incident online heeft geplaatst. Het beledigen van de vlag is een misdrijf waar je in Argentinië vier jaar cel voor kunt krijgen.

Graffiti
Argentijnse beliebers die zondag naar het concert van hun idool gingen, hadden nog meer pech. Bieber besloot er al na een uur mee te stoppen, omdat hij last had van voedselvergiftiging.

Ook Braziliaanse fans hadden reden om boos te zijn op de 19-jarige Canadees. Hij heeft via Instagram een foto gedeeld waarop te zien is hoe hij in Rio de Janeiro met graffiti een aap met een gouden neusring en oorbellen op een muur schilderde. Veel volgers vonden het een racistisch plaatje. De lokale politie heeft de zanger aangeklaagd voor een ander graffiti-incident in Rio.


Dikgedrukt: AD.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten