vrijdag 6 december 2013

I Came In Like A Christmas Ball!

Van catbearding tot mamming, van twogging tot dog-shaming: volgens onderzoek van provider Hi is 'online crap' populairder dan ooit. Op social media circuleert sinds kort een nieuwe trend. Daar gaat een uitknipbare Miley Cyrus rond die je op je eigen kerstbal kunt zetten.
In de videoclip van het liedje 'Wrecking Ball' (zie onderaan) is de zangeres naakt te zien op een sloopkogel terwijl deze heen en weer slingert. De afgelopen weken zijn er al vele parodieën verzonnen op die bewuste scène. Dat blijkt uit de duizenden filmpjes die te vinden zijn op YouTube. In de ene video wordt het gezicht van Miley vervangen door die van een ander beroemd persoon, in weer een andere video wordt de sloopkogel vervangen door een wc-pot.

In het verlengde van de komische filmpjes is er nu de 'Wrecking Christmas ball'. Hoe werkt het? Simpelweg, print Miley uit en plak haar op de kerstbal. Zorg ervoor dat ze met haar handen het touwtje 'vastpakt'. Ballen met een haakje zijn minder geschikt.

Steeds meer twitteraars en facebookers pikken de trend op en plaatsen hun Wrecking-kerstbal op het netwerkplatform. Daarbij melden ze: 'I came in like a christmass ball', refererend naar de songtekst 'I came in like a wrecking ball'
.

Dikgedrukt: AD.nl

Deze D.I.Y. komt ook nog online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten