vrijdag 6 december 2013

Miley Cyrus best en slechtst geklede van 2013

Miley Cyrus heeft het voor elkaar gekregen om zowel de award voor best geklede celeb van 2013 te winnen, als die voor slechtst geklede van dit jaar. De 21-jarige zangeres krijgt de 'prijzen' van Time dan ook voor twee nogal verschillende outfits.
Miley verbaasde vriend en vijand met haar optreden tijdens de uitreiking van de VMA-awards in oktober. Een weinig verhullend pakje verruilde ze al snel voor een vleeskleurige latex bikini en al twerkend danste ze over het podium. De ooit zo brave Hannah Montana-ster probeerde volgens Time modieus over te komen, maar dat viel in het niet bij het zien van haar nogal naakte lichaam. Daarom plek 1 voor haar op de lijst van slechtst geklede celebrity van 2013.

Dat de zangeres wel degelijk tevoorschijn kan komen in stijlvolle kleding liet ze een paar maanden geleden zien. Ze liep de rode loper af in een glittergroene jurk van Marc Jacobs. 'Jeugdigheid gecombineerd met de uitstraling van een popster. Miley is oogverblindend. Elegant', aldus het magazine, dat haar op plek 6 in de top 10 best geklede van dit jaar zet.


Dikgedrukt: AD.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten