maandag 13 januari 2014

'Bieber moet 20.000 dollar schade aan buren betalen'

 
Justin Bieber moet een bedrag van ongeveer 20.000 dollar (bijna 15.000 euro) naar zijn buren overmaken. Dit is namelijk de schade die zij aan hun huis hebben nadat de zanger de voorgevel vorige week met eieren bekogelde.
Foto: thejustinbiebershrine.com 
Justin is volgens TMZ vastgelegd op video terwijl hij de eieren aan het gooien was. Op het moment dat de buurman hem confronteerde, zou Justin hebben gezegd dat hij 'op moest rotten'.

Bronnen nabij de politie hebben aan de website laten weten dat Justin tot vandaag de tijd heeft om de schade aan het huis te repareren. En deze schade is niet gering. Het huis moet namelijk opnieuw worden gepleisterd. Dit zal een prijskaartje hebben van ongeveer 15.000 dollar, daarnaast is er nog meer schade dat gerepareerd moet worden.

Volgens TMZ heeft Justin nog geen afspraak gemaakt met zijn buurman om de problemen op te lossen. Hij zou zelfs niet eens hebben gebeld om zijn excuses aan te bieden. Waarom Justin vorige week de eieren gooide, is niet helemaal duidelijk. Wel is bekend dat de twee al tijden niet zo goed met elkaar door één deur kunnen.


Dikgedrukt: AD.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten