dinsdag 14 januari 2014

Stromae topfavoriet voor Franse muziekprijzen

Met zes nominaties, waarvan twee voor het beste nummer, lijkt Stromae het erg goed te gaan doen bij de uitreiking van de Franse muziekprijzen 'Victoires de la Musique'. Dat maakte de organisatie vandaag bekend. De Victoires worden op 14 februari uitgereikt.
Foto: www.hbvl.be 
Stromae is genomineerd voor de Victoire voor beste mannelijke soloartiest en tweemaal genomineerd voor de Victoire voor het beste nummer van het jaar, namelijk met 'Formidable' en 'Papaoutai'.

Ook visueel valt Stromae in de smaak bij de Fransen. Zowel de videoclip voor 'Formidable' als die voor 'Papaoutai' kregen een nominatie.

Zijn laatste nominatie kreeg de zanger/rapper in de categorie voor het beste album met zijn nieuwe plaat 'Racine Carré'.

Ook nominaties in België
Een aantal dagen geleden werd ook bekend dat Stromae zeer waarschijnlijk hoge ogen gaat gooien tijdens de uitreiking van de Music Industry Awards (MIA) in België. Hij sleepte zeven nominaties in de wacht voor de Vlaamse muziekprijzen die op 8 februari worden uitgereikt. Hij is onder meer genomineerd voor de MIA's voor beste album en beste


Dikgedrukt: AD.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten