vrijdag 26 juli 2013

Summerbook Part 6

Stars Young To Now
 
Test
 
Deze test vond ik op deze SITE

 

Wat is jou kleur:

Vraag 1. Jou ogen zijn: A- Blauw  B- Groen  C- Bruin  D- Allemaal kleuren door elkaar.
Vraag 2: Welk seizoen vind jij het leukst: A-Lente  B- Herfst  C-Winter  D-Zomer
Vraag 3: Wat voor acecoires passen bij jou: A- Voetbandjes en armbandjes  B-Oorbellen, oorbellen en nog eens oorbellen!  C- Mustjes en hoedjes  D- Zelfgemaakte Kettingen,haarbanden van alles
Vraag 4: Van wat voor bloemen hou jij? A- Krokussen,viooltjes tulpen rozen en zo.  B- Mooie groenen takken en zo zonder bloemen.  C-  Ik hou niet zo van bloemen.  D- Tropische bloemen.
Vraag 5: Wat is jou droomjongen?  A- Een romantische jongen.  B- Een lieve jongen die me de ruimte geeft.   C- Een stoere jongen die alles durft.  D- Een jongen die anders is dan alle andere.
Uitslag: Meeste A: Jou kleur is roze. Je houd van Romantiek en een jongen moet je begrijpen.   Meeste B: Jou kleur is bruin.Je bent vrij somber. Je houdt niet van veel kleur en vind de herfst heerlijk!  Meeste C: Jou kleur is zwart. Je houdt van de winter. Lekker gezellig met je familie en vrienden bij de openhaart. Je bent ook stoer. Daarom is zwart de perfecte kleur voor jou!  Meeste D: Jou kleur is geel! Het is een knal kleur en valt lekker op. je bent erg creatief en houdt van opvallemn en vrolijke kleuren! je bent alles behalve gewoon!
 
 

 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten