maandag 28 oktober 2013

Avicii doet Ziggo Dome aan tijdens True Tour

De Zweedse dj en producer Avicii doet op 22 februari de Ziggo Dome aan. De halte in Amsterdam is onderdeel van zijn True Tour, kondigde concertorganisator Mojo maandag aan.
De 24-jarige Tim Bergling, zoals zijn echte naam luidt, is een van de populairste dj's van dit moment. Hij staat op de derde plaats in de DJ Mag Top 100 van dit jaar.

Wereldberoemd werd hij met zijn recente single Wake Me Up. De samenwerking met Aloe Blacc belandde in meer dan 35 landen op nummer 1 en was afgelopen augustus de meest gedraaide hit op de Nederlandse radiostations.

Samenwerkingen
In september verscheen zijn debuutalbum True met de nieuwe single Hey Brother (met Dan Tyminsky). Ook samenwerkingen met Nile Rodgers (Chic), countryzanger Mac Davis en Dan Reynolds (Imagine Dragons) zijn te horen op het album.

De gelijknamige toer bestaat uit een 3 uur durende set met een visueel spektakel. De eerste twee stops van de True Tour waren in zijn thuisland Zweden binnen 10 minuten uitverkocht. In Nederland begint de kaartverkooop donderdag 31 oktober om 10.00 uur.


Dikgedrukt: AD.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten