dinsdag 15 oktober 2013

Sinéad O'Connor stuurt weer brief aan Miley

Sinéad O'Connor kon het niet laten om een vijfde brief naar Miley Cyrus te sturen. De Ierse zangeres eist nog altijd excuses van de Wrecking Ball-ster.
 
Sinéad O'Connor.
'Laat ik het nog een keer zeggen. Je moet je excuses aanbieden voor het belachelijk maken van ieder persoon die ooit, openlijk of privé, hulp heeft gezocht om zijn of haar zelfmoord te voorkomen', zo is te lezen op de site van Sinéad.

De Ierse wil dat Miley ook sorry zegt voor het belachelijk maken van mensen met een psychische ziekte. Volgens O'Connor hebben de opmerkingen bijgedragen aan het taboe dat heerst rondom psychische aandoeningen en het pesten van mensen die een dergelijke ziekte hebben.

Levens redden
'Pesten veroorzaakt zelfmoord. Daarom moet je je excuses aanbieden. Het is heel simpel. Elke dag gaan er mensen dood door zoiets als wat jij hebt gezegd. Het is niet moeilijk om sorry te zeggen. Als je het doet, red je levens', besluit Sinéad.

De zangeressen vochten hun vete de afgelopen week uit via Twitter en Facebook. Zo vergeleek Miley haar oudere collega met de geestelijk instabiele Amanda Bynes. Sinead schreef op Facebook diverse open brieven aan Miley, waarin ze schreef dat de jonge Amerikaanse zich laat uitbuiten. Ook schreef Sinéad dat Miley haar jonge vrouwelijke fans een verkeerd voorbeeld geeft door naakt in videoclips op te treden.


Dikgedrukt: AD.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten